Intro

22BET Colombia

22BET Colombia er en af de mest berømte bettingvirksomheder, der opererer over hele verden – herunder Colombia. Har dette mærke en tilladelse til at operere i vores land? Hvad adskiller denne bookmaker fra andre? Find svarene på disse og andre spørgsmål i anmeldelsen nedenfor!

22BET Colombia – er det lovligt?

22BET er et mærke, der går helt tilbage til 2007 med initiativet fra Betb2b.com, som sammen med 1XBET var en af de mest kendte bookmakere i Rusland. Sidstnævnte har endda sponsoreret flere fodboldklubber, herunder Chelsea FC og Liverpool FC. 22BET Colombia blev etableret i 2018 på grundlag af en driftslicens, som bookmakeren fik af Curaçaos regering (Curaçao eGaming nr. 8048). På den måde kan spillere fra Colombia ikke kun placere sportsvæddemål i colombianske pesos, men også i dollars og euro. Desuden tilbyder denne bookmaker nye spillere fra Colombia en velkomstbonus, som vi vil fortælle dig om nedenfor.

22BET Colombia velkomstbonus

Nye 22BET Colombia-brugere kan efter registrering på bookmakerens hjemmeside regne med en velkomstbonus. Ifølge bookmakerens forsikringer på deres officielle hjemmeside kan denne bonus være op til 420.000 colombianske pesos. For at modtage den skal du blot registrere dig på bookmakerens hjemmeside. Du skal blot være mindst 18 år gammel og have et gyldigt telefonnummer og en gyldig e-mailadresse. Bookmakeren har reduceret formaliteterne til et minimum og kræver ikke, at brugerne skal bekræfte deres identitetspapirer. Takket være denne tjeneste kan brugerne placere spil helt anonymt. Det er dog ikke alt – der er forberedt mange andre kampagner til spillerne – f.eks. top-up bonus om fredagen, bonusser for tabte indsatser og mange flere.

22BET Colombia – let at navigere, overskueligt websted

Det har aldrig været nemmere at satse! 22 BET Colombias websted er designet med alle brugere i tankerne, så det er overskueligt og let at navigere. Selvom oversættelsesfejl har været en af de hyppigste klager over siden indtil for nylig, skal det bemærkes, at de ofte forekommer på andre bookmakeres hjemmesider, som opererer på et så stort og globalt niveau som 22BET Colombia. Det skal dog bemærkes, at moderatoren med hver ny version af webstedet forsøger at fjerne dem effektivt.

22BET Colombia – adgang til væddemål og spil fra hele verden

Dette er helt klart den største fordel ved 22BET Colombia. Denne bookmaker tilbyder bred adgang til spil og væddemål – ikke kun fra Colombia, men også fra hele verden. Efter registrering kan spillerne også få adgang til et online casino og pokerspil. De fleste af de væddemål, der placeres hos 22BET Colombia, er dog på sportsspil – ifølge bookmakeren er op til 95 % af dem på fodbold.

22BET Colombia – fleksible indsatsgrænser og hurtige udbetalinger

En anden fordel ved 22BET Colombia er indsatsbeløbet, som er fleksibelt. Beløbet varierer afhængigt af den valgte sport eller liga. Minimumsindsatsen er lav, f.eks. til UEFA EM er den mindste indsats kun 800 pesos. Det er dog værd at bemærke, at der for de fleste af spillene ikke er nogen maksimal indsatsgrænse, så spillerne kan satse det beløb, de ønsker. 22Bet Colombia giver også en masse frihed til sine spillere med hensyn til udbetalinger. De tjente penge kan hæves på et vilkårligt tidspunkt – både ved overførsel til en konto og f.eks. i form af kryptovalutaer. Alt dette gør denne bookmaker uovertruffen i mange henseender.


Relevante nyheder