Intro

22Bet Slovenien

Slovenien er et ret kompliceret land, hvor der mangler mange juridiske løsninger, og andre er ofte dårlige. Når det kommer til loven om lovligheden af alle former for spilaktiviteter, er det et af de mest restriktive lande i verden. På det lokale marked har ét selskab monopol, som naturligvis er forbundet med de offentlige myndigheder, og loven om onlinespil er praktisk talt ikke-eksisterende. Hvordan ser det ud på tæt hold? Hvad er alternativerne? Hvorfor er 22Bet Slovenia værd at nævne?

Hvordan er loven om spil i Slovenien?

Sloveniens spillelove er meget restriktive. På det stationære marked, hvor du kan indbetale kontanter til et væddemål, er der faktisk kun én lovlig bookmaker – Sportna Loterija, som har et fuldt monopol og har eksisteret siden 1996. Takket være denne situation har skattemyndighederne naturligvis fuld adgang til oplysninger om indgåede væddemål og eventuelle gevinster (og naturligvis betalte skatter).

Når det kommer til bookmakernes online aktiviteter, er retstilstanden relativt kompliceret – den officielle slovenske platform er selvfølgelig den, der har monopol på spil i Slovenien, men bortset fra det er der ingen kontraindikationer for at bruge udenlandske sider (som har de relevante sproglige lokaliseringer), da der ikke er nogen relevante love, der på nogen måde kan stabilisere retstilstanden vedrørende denne gren af spilaktivitet. Nogle af markedsaktørerne har opgivet at operere i landet, men der er flere stærke brands på markedet, såsom 22Bet Slovenia.

Slovenia – de mest populære online bookmakere.

På bookmakermarkedet i Balkanlandet er der ikke en så stor mangfoldighed blandt bookmakervirksomhederne som i Polen. Som nævnt i det foregående afsnit er Sportna Loterija den eneste fuldt og helt juridiske enhed, der opererer i denne branche, hvilket samtidig betyder den største popularitet blandt landets indbyggere.

Men på grund af det faktum, at naturen afskyr et vakuum, kan du på internettet finde et større antal bettingtilbud, hvoraf de mest genkendelige mærker er de mest genkendelige:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenien

Hvad adskiller 22Bet Slovenia fra andre bookmakere i landet?

22Bet Slovenia har ikke uden grund på meget kort tid (kun tre år) skabt sig en meget solid position på det lokale marked. Det er en af de bedste muligheder i det meget strengt spilorienterede Slovenien, hvilket understøttes af flere fordele:

  • 22Bet Slovenia har et af de største spiltilbud på markedet – du kan finde både individuelle sportsgrene som tennis, biathlon eller boksning og holdsport som basketball, håndbold, volleyball, fodbold eller ishockey.
  • 22Bet Slovenia Bookmakers har en gave til alle nye brugere – 100% bonus på spil op til 122 Euro.
  • Et andet særligt tilbud fra 22Bet Slovenia er fordobling af fredagssatsningen (op til 100 euro) eller en meget spændende løsning i tilfælde af en dårlig serie af spil. Efter 20 tab i træk får du mulighed for at spille et hvilket som helst spil gratis – indskuddet kan være $2, $5 eller $10.
  • Betalingsmuligheder – 22Bet Slovenia har over to hundrede metoder til at indbetale kapital på din konto og udbetale dine gevinster. Det brede udvalg af elektroniske tegnebøger omfatter f.eks. PayPal. Det er også muligt at tilknytte din konto på webstedet med et kreditkort.

Hvis du vil bruge 22Bet Slovenia, skal du huske – spil ansvarligt.


Relevante nyheder