Intro

22bet indbetalingsmetoder

22bet_deposit

De fleste spillere på bettingselskaber og online casinoer sætter pris på det store antal indbetalings- og udbetalingsmetoder, som de kan vælge imellem. Faktisk har nogle forbrugere så stor tillid til visse indbetalingsmetoder, at de kun bruger websteder, der er partnere med deres foretrukne virksomheder. Derfor bør operatøren af bet22 have ros for dette. Fordi webstedets ejer har sørget for, at spillerne har adgang til de mest populære betalingsmetoder. Desuden kan du endda finde nogle af nicheindbetalingsmulighederne som kryptovalutaer. De betalingsmetoder, som 22bet har valgt, er pålidelige og hurtige. Her finder du de mest pålidelige og mest anvendte former for transaktioner i verden. De almindeligt anvendte indbetalingsmetoder af 22bet-brugere er Visa og Mastercard. De er kendetegnet ved enkelhed og hurtige overførsler. Indbetalinger foretaget via disse operatører sker næsten øjeblikkeligt. De fleste indskud på 22bet kræver ikke ekstra transaktionsgebyrer. Hvis de gør det, reduceres de til meget små mængder.

En anden fordel forbundet med betalingsmetoderne hos 22bet er indbetalingsmulighederne og -grænserne på siden. Indbetalingsmulighederne hos 22bet omfatter både traditionelle banker og elektroniske tegnebøger uden for banksektoren som PayPal, Skrill, Neteller og Paysafecard. Ovennævnte metoder indbetaler penge på din konto næsten øjeblikkeligt, når du anmoder om en overførsel. Ventetiden tager nogle gange bogstaveligt talt mindre end 15 sekunder. Selvom 22bet operatør ikke opkræver gebyrer for ovenstående betalingsmetoder, skal du huske, at nogle bankoperatører opkræver ekstra transaktionsgebyrer for internationale overførsler. Derfor kan overførselsbetalingen variere afhængigt af, hvor du befinder dig på det pågældende sted. Når du betaler via Skrill, accepterer 22bet operatøren kun indbetalinger foretaget via den e-mail, som vi brugte, da vi registrerede os for en konto hos dem. Sørg for, at du bruger den samme e-mailadresse, som du har registreret hos 22bet, når du bruger Skrill.

Det vigtigste skridt er dog at sikre, at din konto er blevet aktiveret. Ellers er det ikke muligt at foretage en indbetaling. Husk at give pålidelige oplysninger om din bopæl og personlige oplysninger og bekræft dem med dokumenter. Den maksimale indbetalingsgrænse i 22bet afhænger hovedsageligt af indstillingerne i den bank eller det pengeinstitut, hvor du indbetaler penge. Minimumsindskuddet varierer på den anden side fra 1 til 10 euro afhængigt af den betalingsmetode, du vælger. Den gode nyhed for dem, der sætter pris på online tegnebøger, er, at 22bet accepterer indskud via Neteller. Husk også, at du er forpligtet til at hæve dine penge på samme måde, som du indbetalte dem. Det betyder, at hvis du foretager en indbetaling med dit Visa og ønsker at hæve penge, får 22bet pengene overført til dit Visa. Vi kan f.eks. ikke betale med Visa og derefter foretage udbetalinger til Neteller eller Skrill.


Relevante nyheder