Intro

22bet Schweiz

Schweiz er et enestående land, når det gælder udstedelse af licenser til bookmakervirksomheder. Dette skyldes især den administrative opdeling i kantoner. Hver af disse kantoner udsteder tilladelser til aktiviteter, der giver spillerne mulighed for at placere spil online. Da bookmaking var, er og sandsynligvis vil fortsætte med at være populært, og antallet af bookmakere vil vokse, besluttede vi os for at tage 22bet op til nærmere overvejelse. Hvorfor er det værd at åbne en konto der? Hvad venter nye spillere? For at finde svar på disse og andre spørgsmål opfordrer vi dig til at læse nedenstående tekst.

Ekstraordinære kampagner for 22bet Switzerland registrerede spillere

En god bookmaker skal vide, at kampagner er noget, der opmuntrer nye spillere til at benytte sig af deres tilbud. I dag er der en enorm konkurrence, og det ved 22bet Switzerland godt. Et eksempel på denne bookmakers generøsitet er velkomstbonussen, hvor du kan få op til €122 til at starte med. Men det er ikke alt, da 22bet Switzerland ønsker at belønne dem, der forventer at øge deres første indbetaling. For dem er der et tilbud om 100% fordobling af den første indbetaling, op til 300 EUR.

De to ovenstående tilbud var allerede meget gode, men det kan ikke stoppe her. 22bet Switzerland tilbyder sine spillere en unik bonus, som giver dem mulighed for at modtage en gave fra en række tabende spil. Erfarne spillere ved, at du ikke altid er heldig nok til at ramme en bestemt kupon, og nogle gange er det lige omvendt – en række mislykkede indsatser kan vare i dagevis. Schweiziske spillere kan tage denne særlige bonus som motivation og samtidig som en opmuntring til ikke at lade sig nedslå af deres fiaskoer.

22bet handler ikke kun om sportsbettingbonusser, men også om casinobonusser, som er en stadig mere populær form for underholdning for spillere. Det er helt sikkert værd at udnytte dem, fordi du kan bruge dem på populære spil som Blackjack, Roulette, og du må ikke glemme de populære spilleautomater, der er kendetegnet ved en enorm spildynamik.

Nem og enkel grænseflade hos 22bet Switzerland

En af grundene til, at 22bet er en af de bedste bookmakere i Schweiz, er det enkle og klare design af hjemmesiden. Det sker ofte, at spillere ikke kan finde deres favoritspil. 22bet Switzerland har indfriet forventningerne og har gjort alle spil tilgængelige på venstre side, hvorfra du kan vælge det spil, du ønsker at satse på.

22bet Schweiz sportsvæddemål

Den store fordel ved 22bet Switzerland er, at spillerne kan drage fordel af en bred vifte af indsatser. Det er ikke kun de velkendte væddemål som 1×2, handicap, over/under, men også specialvæddemål. Et yderligere incitament er det store antal ligaer og sportsgrene, der kan satses på. Ofte er det endda usædvanlige spil, som ikke er kendt hos andre bookmakere. Det viser sig, at selv i vores land er det muligt at finde entusiaster af meget ukendte sportsgrene i Schweiz, såsom kabbadi eller teqball. Alt dette er beriget med et behageligt design, der opfordrer til at bruge 22bet Switzerland’s tilbud. På den positive side kan du også downloade mobilappen, så alt du behøver er en smartphone og en internetforbindelse for at placere dine væddemål når som helst og hvor som helst!


Relevante nyheder