Intro

22bet tilbagetrækning

22bet_withdrawal

Efter at have gennemgået indbetalingsmetoderne hos 22bet, lad os gå videre til en oversigt over, hvordan udbetalinger af de penge, du tjener, fungerer. Det er værd at nævne i starten, at den maksimale udbetalingsmængde er begrænset til 600.000 €. På trods af denne begrænsning behøver de fleste af os ikke at bekymre os om at overskride den i den nærmeste fremtid. Vi skal være meget heldige i løbet af kampen! Før vi skal bekymre os om at nå udbetalingsgrænsen, skal vi tage imod spil med meget høje odds og indsatser. Den store fordel ved 22bet er dog den minimale udbetalingsrate. Operatøren giver os mulighed for at hæve penge fra så lidt som en euro. Takket være dette behøver vi ikke at bekymre os om ikke at akkumulere det rigtige beløb, der kræves til udbetaling. Ifølge det, vi kan læse i de vilkår og betingelser, der er tilgængelige på 22bet’s hjemmeside, er det højeste mulige odds under et spil 200. Situationen ændrer sig ikke uanset den valgte indsats. Det samme gælder for den maksimale udbetaling. Det maksimale udbetalingsbeløb er det samme, uanset hvilken indsats du vinder på.

Selv om chancerne for at vinde et sådant beløb er små, er der ingen, der kan forbyde os at forfølge vores drømme. Der er dog en meget vigtig regel hos 22bet. For at foretage en udbetaling må du ikke bryde reglerne. Webstedet er f.eks. forpligtet til at afvise en udbetaling, hvis der er mistanke om, at de indbetalte penge er stjålet. I et sådant tilfælde vil udbetalingen blive blokeret, indtil hele hændelsen er afklaret med banken. Vi skal også huske at have planer for at hæve penge. På denne måde undgår vi ubehageligheder, når vi forsøger at hæve de akkumulerede midler. Selv om bet22-operatøren ikke anvender lave udbetalingsgrænser, kan det være anderledes i tilfælde af en parabank eller et andet betalingsselskab, som du ønsker at overføre dine penge til. Nogle private finansieringsselskaber anvender ugunstige grænser for enkeltindskud og udbetalinger.

Lad os også sikre os, at vi hæver de penge, vi tjener, på samme måde som vi indbetalte dem til 22bet-webstedet. Udbyderen kræver, at vi har den samme udbetalingsmetode som indbetalingsmetoden. Vigtigst af alt er det, at du tjekker din lokale lovgivning. Hvis det er ulovligt at bruge spilinstitutioner i det land, du befinder dig i, bryder du 22bets vilkår og betingelser. Et andet vigtigt element i forbindelse med ind- og udbetalinger er de kampagner og velkomstbonusser, der tilbydes af 22bet. Der er masser af ekstra kampagne spins, ekstra indskud og andre faciliteter for spillere. Vi skal dog tilmelde os, for at operatøren kan tilføje de ekstra midler til vores konto. Hvis du glemmer at tilføje gratis spins eller den forhøjede indbetaling, inden du hæver pengene, kan du ikke drage fordel af kampagnen, når du anmoder om overførslen.


Relevante nyheder