Rabona

Rabona_logo
Bonus

100 €

Bookmakeren Rabona har været på markedet siden 2019 og har sluttet sig til en gruppe af spilvirksomheder kaldet TranelloGroup. Brugerne har mulighed for at spille på sport og e-sport. Denne bookmaker tilbyder os kortspil, blackjack, roulette, slots eller andre typer underholdning fra kendte udbydere på markedet. Når vi har registreret os på hjemmesiden, får vi som spillere adgang til vores personlige konto. Udbetaling af midler vil blive gjort tilgængelig efter verifikation af vores konto. Til dette formål er det nødvendigt at sende dokumenter til en e-mailadresse, der bekræfter vores identitet, alder og bopæl. Hovedwebstedet er blevet oversat til 11 forskellige sprog, herunder italiensk, fransk og russisk. Spillerkontoen er tilgængelig i ni forskellige valutaer: rubler, dollars, euro og flere andre.

Rabona-1 I løbet af de første tolv måneders aktivitet lykkedes det Rabona bookmakerfirmaet at få en stor base af faste brugere, som praktisk talt kun efterlader positive kommentarer. Eventuelle eksisterende tvister løses løbende af vores 24-timers kundeserviceafdeling. Til kommunikation kan vi bruge en telefon, live chat eller en e-mailadresse.

Rabona Bookmaker tilbyder nye spillere et meget generøst bonusprogram, og efter registrering er der en bonus på op til 15000 rubler til rådighed for den første indbetaling. For regelmæssige spillere er der også et loyalitetsprogram. Sammen med gevinsterne får spilleren ikke kun penge, men også samlerkort. Hvis det lykkes en spiller at samle en samling af forskellige fodboldspillere, kan han modtage en kontantpræmie på 12.000 rubler. Rabon bookmakerens arbejde er baseret på licensnummer 8048/JAZ, der er tildelt af regeringen i Curacao og Antillephone. Aktiviteten hos denne bookmaker er baseret på software fra velkendte udbydere, som f.eks: 1x2gaming, Relax Gaming, ELK, Microgaming, Spinomenal og mange andre.

100 € bonus – registrering100 € bonus – registrering

💳 Betalingsmetoder hos Rabona bookmaker

Rabona bookmaker har en hel del forskellige betalingsmetoder i sit tilbud. De mest populære er MasterCard og Visa indbetalingskort, samt Revolut og Neosurf forudbetalte kort eller Trustly øjeblikkelige betalinger. Hver af disse metoder er helt sikre. Det skal bemærkes, at denne bookmaker i fremtiden helt sikkert vil øge antallet af tilgængelige betalingsmuligheder.

💰 Bookmaker – kampagner og bonusser

I begyndelsen bør vi nævne en meget attraktiv velkomstbonus. For at kunne modtage den skal du foretage den første af dine indbetalinger – det maksimale beløb, hvorfra bonussen er mulig, er 100 euro. Spillerne har syv dage til at udbetale bonussen, og det maksimale beløb, der kan spilles med en aktiv bonus, er €5. Andre bonusser, der er tilgængelige hos Rabona bookmaker, omfatter:

  • cashback-tilbud,
  • weekend reload-bonusser,
  • første indbetalingsbonus (sportsvæddemål – første blandt indskud),
  • 50 % ugentlig reload-bonus.

📱 Rabona – applikationer og mobilitet

Rabona-2 Hos Rabona bookmaker kan vi uden problemer spille på tablets og smartphones med iOS/Android installeret. Vi har ikke brug for nogen applikation for at spille, da bookmakeren har et specielt tilpasset mobilwebsted, som er designet til at spille på sådanne enheder. Med en mobilenhed kan vi prøve at spille over 2000 forskellige spil. Det skal bemærkes, at hjemmesidens udseende gør et meget positivt indtryk. Hjemmesiden ser meget professionel ud, også på grund af dens farveskema.

🎲 Rabona – typer af tilgængelige spil

Rabona bookmaker tilbyder en masse forskellige spil. Alle, selv de mest krævende brugere, vil finde noget, der passer til dem selv. Vi kan spille på sportsbegivenheder (live- og pre-match-spil på over et dusin forskellige sportsgrene). Desuden kan du hos Rabon bookmaker også spille på virtuelle sportsgrene, f.eks. fodbold (herunder VM), hockey, tennis, basketball, heste- og hunderacing. Der findes ingen e-sportsvæddemål.

🎰 Rabona spilleautomater

Rabona-3 Spilleautomater er også værd at nævne. Rabona bookmaker, har i sit tilbud sådanne spil som Platooners Slot, Fortunium Slot, Robin of Sherwood Slot, Twister Slot og Asgard Slot. For brugere, der ikke kan lide slots, tilbyder denne bookmaker også bordspil. Roulette, Blackjack, kortspil (f.eks. poker, herunder videopoker) – dette tilbud er helt sikkert for krævende spillere. Hvad med et live casino? Hos Rabon bookmaker finder du en masse borde til live spil. Udvalget af spil er stort, og bookmakeren udvikler sig konstant og introducerer hele tiden helt nye spil i stor stil. Det er ikke underligt, at det i så hurtigt tempo er i stand til at vinde anerkendelse blandt flere og flere brugere.


rabona преглед rabona 审查 rabona recenze rabona gennemgå rabona recensie rabona review rabona ülevaade rabona arvostelu rabona revue rabona übersicht rabona αναθεώρηση rabona felülvizsgálja rabona recensione rabona 見直し rabona pārskats rabona peržiūrėti rabona recenzja rabona revisão rabona recenzie rabona recenzia rabona pregled rabona revisar rabona recension rabona обзор