Wazamba

Wazamba_logo
Bonus

100€

Bookmaker Wazamba er det længe ventede produkt i 2019. Allerede i begyndelsen af sin aktivitet vandt dette websted mange fans. Denne bookmaker har en lang række forskellige fordele, som kan give den mulighed for at slå afgørende igennem på det nuværende marked og endda blive nummer et blandt konkurrenterne. En meget attraktiv velkomstbonus, et moderne websted med iøjnefaldende billeder, muligheden for at oprette din egen avatar og meget mere. Det er værd at finde ud af mere om denne bookmaker.

➕ Ulemper og fordele ved Wazamba bookmaker

Blandt de fordele, som Wazamba bookmaker har, er det værd at nævne:

 • der er mange betalingsmetoder til rådighed,
 • generøs cashback på 15 %,
 • nem startbonus på op til 100 €,
 • meget attraktiv og farverig grafik.

Wazamba Bookmaker har utvivlsomt også nogle ulemper, blandt dem:

 • kravene i loyalitetsprogrammet er ret høje,
 • stil og design kan virke for barnligt for nogle mennesker.

💰 Wazamba Bookmaker – velkomstbonus

Wazamba-1 Bonus, som venter på helt nye brugere hos Wazamba bookmaker, er 100 procent bonus op til et beløb på € 100, når du foretager den første indbetaling ved hjælp af de angivne metoder. Som om det ikke var nok, kan du få gratis spins på 200 til brug på de bedste online slots. For at være berettiget til kampagnen skal du foretage en indbetaling på mindst £45. Gennemspilskravene for bonussen er normalt 30 gange på online slots.

Gratis spins tildeles spillerens konto som et sæt på 200, 20 spins hver dag i ti dage. De første af doserne af spins vil være på vores brugerkonto allerede efter indbetalingen. Resten vil blive tilføjet automatisk efter 24 timer. Hvis de gratis spins ikke automatisk krediteres din profil, skal du kontakte kundeservice for at få dem til at gøre det manuelt.

Den bonus, der er beskrevet her, kan aktiveres meget hurtigt ved at følge nedenstående instruktioner:

 • for at oprette en spillerkonto hos Wazamba bookmaker – skal du trykke på “I want to play”, hvorefter du meget hurtigt vil blive overført til den rigtige adresse. Lad os huske at bekræfte vores egen e-mailadresse,
 • genoplade din konto for mindst 45 PLN ved at vælge en hvilken som helst betalingsmetode,
 • vores bonus vil blive tildelt automatisk: vores konto vil fordoble den første indbetaling, og der vil være gratis spins

€100 bonus – registrering€100 bonus – registrering

🎲 Wazamba Bookmaker – spil

Wazamba-2 Wazamba Bookmaker giver dig mulighed for at spille næsten alle spil fra en anerkendt udvikler på markedet. Der er mange spilleautomater, der venter på spillerne, ikke kun de klassikere, som alle kender, men også de mindre populære, men ikke mindre interessante slots. Du kan endda finde spil på tv- og filmlicenser, så vi har en chance for at spille for rigtige penge. Der er også live-spil. Hvis vi tør spille med en live dealer, kan vi vælge mellem de bedste spil, som f.eks. Lighting Roulette eller Live Baccarat. Det er dog ikke kun værd at spille de velkendte og klassiske kortspil og roulette, men også nogle mere originale live dealer-spil. Med en croupier kan du også spille Monopoly, som er inspireret af det ekstremt populære brætspil.

✔️ Wazamba – registrering

Det er meget behageligt og nemt at registrere sig som spiller hos Wazamba bookmaker. Denne operatør kommer til os med initiativet, og allerede når vi opretter kontoen, har vi mulighed for at vælge den helt, som skal blive vores avatar i spillene.

Og her er trin for trin for at registrere dig:

 • vælg mellem tre, din egen helt. Du skal derefter angive din egen e-mailadresse, dit brugernavn, login, telefonnummer og adgangskode. Husk at afkrydse dit samtykke til behandling af personoplysninger, og vær bekendt med vilkårene og betingelserne. Vi har også mulighed for at få oplysninger om kampagner og bonusser, men dette er ikke et obligatorisk felt. Derefter skal vi blot gå til næste trin ved at klikke på linket “næste trin”,
 • indtaste dit navn, adresse, fødselsdato, foretrukne valuta og land,
 • bekræfter med registreringsknappen. Herefter skal du tjekke din e-mail-boks og klikke på det aktiveringslink, som du får tilsendt.

💵 Wazamba – bonusser til faste kunder

Wazamba-3 Udover startbonussen har Wazamba en række andre typer af muligheder for brugerne. En gang om ugen kan vi få en reload-bonus, som giver os 50 gratis spins blot for et indskud på 20 €. Endnu bedre, der vil være en weekend reload bonus, som giver os en 50 procent indbetalingsbonus, op til 2.500 €, samt 50 helt gratis spins, kun for en minimum indbetaling på € 50. For at modtage bonussen skal du foretage en indbetaling fredag, lørdag og søndag. Et andet af kampagnetilbuddene vil være en ret høj cashback, der giver 5-15 procent af dine penge tilbage. Det nøjagtige beløb af cashback afhænger af spillerens status, og den maksimale indsats for at spille med bonuspenge fra bonussen er 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор